SAKARYA / ERENLER - Zinnet Dilmen Anaokulu

Zinnet Dilmen Anaokulu

DİLMEN MAH. 6018 SK. ALİ DİLMEN İLKOKULU BLOK NO 8 ERENLER / SAKARYA
Vizyon
İstiyoruz ki; Zinnet Dilmen Anaokulu eğitim teknolojileri ile donatılmış, öğrencilerinin yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir kurum olsun. Böylece kurumumuz; mükemmellik anlayışı içerisinde sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek hizmetin yürütüldüğü çevrede bilim ve kültür merkezi olsun.
Misyon
Zinnet Dilmen Anaokulu olarak; Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, ulusunun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, yaşamı seven, doğayı ve doğada yaşayan canlıları seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bunları davranış haline getirmiş, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2020-eTwinning Avrupa Kalite Etiketi, 2020-Okulum Temiz Belgesi, 2021-eTwinning Ulusal Kalite Etiketi, 2021-Okulum Temiz Belgesi, 2021-Sıfır Atık Belgesi(Temel Seviye), 2022- Okul Gelişim Modeli Kalite Belgesi, 2022-Okulum Temiz Belgesi
08.00-12.45 13.15-18.00
SAKARYA İLİ ERENLER İLÇESİ
Okulumuzun İl Merkezine 17 km uzaklıkta İlçe Merkezine Uzaklığı 5 km dir
Proje Çalışmaları
Okulumuzda çeşitli eTwinning Projeleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri uygulanmaktadır.
Diğer Hususlar
Geçici olarak Yunus Çiloğlu Ortaokulu giriş katında eğitim öğretime devam etmekteyiz.