SAKARYA / ERENLER - Zinnet Dilmen Anaokulu

"1 GÜLEN GÖZE 1 UMUT DA SEN OL" PROJESİ

"1 Gülen Göze 1 Umut da Sen Ol"  Projesi kapsamında velilerimizle iş birliği yaparak serviste yatan çocukların yaş ve cinsiyetlerini göz önünde bulundurarak, gücümüzün yettiğince onları mutlu etmek adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bayram hediyeleri hazırlamaya karar verdik.

Resmi onaylar alındıktan sonra, çevre esnaf, veli ve öğrencilerimizle başlatacağımız mavi kapak toplama kampanyasından elde edilen ücretle, Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Hematoloji Servisine tekerlekli sandalye bağışlamak istiyoruz.

Bu anlamda projemizin amacı, hem özel ilgi ve sevgi bekleyen çocukların bayramlarını kutlayabilmek, kısa süreli de olsa hayatlarına renk katabilmek hem de okulumuz öğrenci ve velilerimiz için farkındalık oluşturmak. Aynı zamanda da mavi kapak toplayarak geri dönüşümün öneminin farkına varılmasını sağlamaktır.20-04-2022

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 10:38 - Görüntülenme: 15